Anthony Yigit möter tufft motstånd i Hamburg

Anthony Yigit går sin hittills tuffaste match på lördagens stora EM-gala i Hamburg. Foto: Stefan Alfelt

Anthony Yigit (16-0-1) möter på lördag kväll i Hamburg på proffskarriärens tuffaste motstånd då han ställs mot irländaren Philip Sutcliffe (9-0).

Huvudfighten i galan är tungviktsmatchen mellan Kubrat Pulev och Dereck Chisora. Det råder ett stort intresse för EM-galan i Barlaycard Arena, som väntas locka 16  000 åskådare. Det vill säga fullt hus.  Naturligtvis är det inspirerande för den 24-årige Stockholmaren att fightas inför så mycket folk.

– Jag vet att Philip har styrkan att göra det svårt för mig och min A-plan måstre fungera om jag ska slå honom. Jag ser fram emot den här utmaningen. Det här är en typ av match som jag vill vara involverad i, säger Anthony Yigit.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.