Proffssparring ska ge Natalie SM-guld

13133226_10153629929321274_6355656920273292619_n

Natalie Begrqvist Onesti är en tjej som vet vad hon vill när hon nästa veckohelg kliver in i VM-ringen i Malmö. Det är guld som gäller för Malmö-tjejen. God hjälp har hon haft av proffset Maria Lindberg.

Natalie till Mr Ringside:

”Det har varit stenhård träning nu i några veckor och jag ser fram mot att vila mig i bästa form nästa vecka. Jag har kört tuffa intervaller med Teuta Cuni som verkligen är den bästa i löpning och intervaller. Denna veckan har jag sparrat med Maria Lindberg. Jag och Maria har alltid riktigt bra sparring, jag har ju tränat med henne redan från början för 10 år sedan så det känns gött att fortfarande ha med henne i träningen. Det ska bli roligt roligt med SM i Malmö och jag lovar att det kommer bli riktigt snygga matcher från min sida.
Målet är hårt inställt på SM -guldet.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.