Lucy Wildheart redo för SM: ”När man minst anar det sitter smällen”

13153455_995355580561174_379125556_nLucy Wildheart är en ung och äregirig tjej. Hon är beredd att gå genom eld för att vinna medaljer.

Kommande helg i Malmö står SM på schemat. Lucy kommer ge järnet för att kriga till sig den vackraste medaljen i 60-kilosklassen.

Lucy Wildheart, 23,  lämnar den här rapporten  till Mr Ringside:

”SM är nära. Ett ögonblick så är det redan över. Väl inne i ringen går tiden alldeles för fort. Fyra ronder är alldeles för kort. Men det är tidsrummet att spela på.

Jag vill absolut vinna – men jag ska framförallt göra mig själv nöjd. Allt kan alltid hända, när man som minst anar det så sitter smällen.

Mina förberedelser för det här mästerskapet har fått mig att växa, att jag känner mig trygg i min fysik som i sin tur har lett till att boxningen har flytt på. I laboratoriet på Bosön har jag fått köra fyra formtoppningsprogram som jag både gråtit, skrikit och spytt mig igenom. Men jag har också överraskat mig själv och visat siffror som jag trodde var omöjligt just nu. Kul för mig.

All träning har haft knytning till boxningen och känslan blir enorm när det fungerar. Det är skönt att kunna bolla idéer med kompetenta idrottare på Bosön och mina tränare som ser detaljer.

Den här helgen som kommer gör jag bara för känslans skull. Att ha kul. Att må bra. Att plocka fram det bästa i mig själv och för att jag älskar att tävla. Och så lite wildtime på det !”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.