Angela Mamic: ”Målsättningen är att ta hem en medalj”

13226652_10209655415052360_3467194535308213010_nAngela Mamic, 26, från Olofström, men boende i Partille, är landslagsdebutant. Det kunde onekligen ha varit en lättare blågul debut med tanke på att det handlar om VM i Jönköping (start i nästa vecka). Men här har vi en tjej som inte har några som helst planer på att vika ner sig. Tvärtom – Angela går ”all in” i Jönköping.

Angela till Mr Ringside:

”Det är mitt första mästerskap så det är svårt att föreställa sig hur det kommer att vara. Min målsättning är att ta hem en medalj till Sverige. Det kommer så klart inte att vara lätt, för alla som ställer upp vill så klart hamna högst upp på prispallen. Men att ta sig an något som är svårt och tufft och lyckas är den härligaste känslan.

Jag har haft lite otur med långdragna förkylningar under våren men nu äntligen så känns det som om allt håller på att falla på plats. Jag har kört en hel del mits, vilket har resulterat i att både min teknik och kondition har förbättrats. Med mina tränares och träningskamraters hjälp känner jag att jag är redo inför VM i Jönköping, 2016.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.