Fornling laddar för en tuff fight 4 juni

Sven Fornling laddar inför sin nästa proffsmatch i Tyskland. Foto: Kent Hansson

Sven Fornling laddar inför sin nästa proffsmatch i Tyskland. Foto: Kent Hansson

Sven Fornling, 27-åring från Malmö, lever lite i skuggan av Sauerlands blågula fighters. Men Mr Ringside har haft honom under uppsikt sedan han blev yrkesboxare. Fornling är en spännande lätt tungviktare som kan gå långt.

Sven Fornling är äregirig. Han har en vinnarlåga som är något extra. Jag vet ingen boxare som tränar så skoningslöst hårt som Fornling, tolv pass i veckan. Sven är en offensiv fighter och han bjuder alltid  publiken på det där lilla extra.

Sven är numera i ECB-stallet i Hamburg. Det garanterar honom matcher. Nästa gång Sven går i ringen blir vid den stora galan i Kassel, 4 juni. I  Samma gala kommer även Svens kompis Adrian ”Gäddan” Granat att fightas.

– Jag vet inte vem jag ska möta, men troligtvis blir det en hårding. Jag har bett om bra motstånd. Jag vill ta ett nytt steg i karriären, säger Sven.

Revisor Fornling är beredd att ge boxningen en rejäl chans. Siktet är inställt på en titelfight. I dagarna beger han sig till Tyskland för att träna där fram till galan den 4 juni.

– Jag kommer som vanligt vara extremt laddad när jag går in i ringen den 4 juni, säger Sven Fornling, en tvättäkta fighter som kommer ge oss många starka  rubriker framöver.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.