Guldmedalj och pokal för Natalie

13177662_1193469717379037_4717802714443713616_nHöllvikens Lina Skoghagen hade hoppats på första SM-triumfen. Så blev det inte. Hennes motståndare Natalie Bergqvist, KFUM Fightzon, kunde efter en jämn match sträcka händerna i luften. Det blev både guldmedalj och en snygg pokal (prisat för finalpassets bästa damboxare).

– Jag är naturligtvis glad, men helt nöjd är jag inte. Jag släppte henne alltför mycket in på mig, sa Natalie självkritiskt efter matchen.

Matchen var jämn och i mitt tyckte svårbedömd. Domarna var heller inte eniga (2-1). Båda presterade en teknisk och tempofylld boxning.

Lina Skoghagen:

– Jag kämpar vidare och kommer starkare tillbaka. Stort grattis till guldet Natalie Bergquist Onesti, Du tar fram det bästa ur mig.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.