VM-debutanten Patricia gick på knock: ”Fruktansvärt nervös”

Patricia Axling fick en härlig start i sin landslagsdebut. I Kinnarps Arena, Jönköping,  vann hon klart över schweiziskan Anne Ernert i damernas -57kg. Axling presterade en VM-fight som lovar gott inför fortsättningen.

13282184_10157047503435151_730554434_n I den andra ronden handlade det om utklassning. Axling bombade effektivt in slag efter slag och till slut bröt domaren helt rätt fighten.

Patricia till Mr Ringside:

”Det här är mitt första landslagsuppdrag och jag har i vanlig ordning tränat hårt och mycket. Har haft en väldigt bra uppladdning tillsammans med mina tränare Hans och Lex som jag vill ge stor eloge till.

Jag blev tagen av stundens allvar och var nervös genom hela matchen. Hade en del besvär att hitta fästet men satte många slag och armbågstekniker som kändes hårda och genererade i att matchen bröts i förtid i andra ronden. Det var roligt att få utnyttja thaiboxningens alla tekniker.

Nu ser jag fram emot nästa match på måndag då jag möter Thailand.”

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.