Jätteskräll i VM av landslagsdebutanten Patricia Axling

 

13282184_10157047503435151_730554434_n-1

Här kan vi snacka om blågul girlpower i VM i Jönköping.  Patricia Axling slog sensationellt Rachadaphon Wihantamma i -57kg och är nu i VM-semifinal.

Patricia har tidigare tagit SM-medalj i boxning. Nu satsar hon helhjärtat på thaiboxning och landslagsdebuten kunde inte blivit bättre. Det blev seger mot thailändskan Wihantamma, som bland annat vunnit World Combat Games.
– Hon blev nog lite stressad över mitt klipp i min boxning. Ja, man kanske kan säga att hon underskattade mig lite. Samtidigt gjorde jag exakt det som mina coacher hade sagt till mig och vi läste sönder henne, säger Axling till budokampsport.se
Vi har en känsla av att Patricia ha fått en ökad aptit efter dagens seger.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.