Josefines tuffa sommarprogram: ”Största tävlingen jag ställt upp i”

13336269_10205906992385509_257694174_nJosefine Lindgren Knutsson är en ung och duktig thaiboxare. Hon har stora mål.

Tillsammans med tränaren och ex-världsmästaren Sanja Trbojevic ska Josefine nå toppen. I sommar blir det åka av för Josefine. Först ska hon ställa upp i Fight Night i Stockholm, därefter väntar Queen of the ring i Lund. Senare i sommar går hon i ringen i en jättestor gala i Bangkok.

Josefine till Mr Ringside:

”Nästa lördag möter jag Jennifer Qvistberg från Drakstaden på Stadion Fightnight. Hon skulle ställt upp i senaste SM i min viktklass men drog sig ur i sista sekunden, varför vet jag inte. Vet att hon har några matcher i Thailand, förutom det vet jag inte så mycket mer om henne. Att vi skulle ha mötts i SM gjorde mig mer taggad att ta matchen nu, det kunde lika gärna varit en SM-match.

En vecka efter är det Queen of the ring i Lund och där kommer jag möta Mina Lamoure från England. Jag tror att den matchen kommer bli en krigarmatch då hon går mycket framåt, rör sig och inte backar.
Vet att Toni arrangerar bra galor.

En månad efter kommer jag att gå match i Bangkok på Buakaws gala, Buakaw är en utav världens bästa thaiboxare, det är häftigt. Det kommer att bli den största tävlingen jag ställt upp i hitills i min thaiboxningskarriär. Vanligtvis brukar inte tjejer få ställa upp där så det är stort att ens få delta på den galan. Det är en ära.
Sanja kommer med och coachar så klart och min familj är med på semester så kommer att ha det bästa stödet jag kan få inför denna match.

Som du säkert vet gick det inte hela vägen på SM, men jag har lagt det bakom mig och siktar nu framåt mot nya mål. Hunnit gå en match efter SM som gick bra, nu försöker vi få fler matcher för att kunna bli bäst.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.