VM-hjälten Patricia: ”Framtiden ser ljus ut”

13336180_10157087171920151_200260700_n-1

Foto: Benjamin Bayard

Patricia Axling landslagsdebuterade på VM i Jönköping. Hon visade mästartakter direkt. När Patricia lämnade Jönköping hade hon en vacker guldmedalj runt halsen.

Patricia undrar nu om det hela bara var en härlig dröm.

Men det hela var verklighet. Patricia Axling och hennes blågula kolleger var bäst när det gällde som mest. Patricia har fått smak på mästerskap och medaljer.

Patricia till Mr Ringside:

”I lördags klev jag högst upp på prispallen, till tonerna av svenska nationalsången och sedan svenska folkets jubel, i Kinnarpsarena på hemma-VM. Två dagar senare sitter jag på kontoret och arbetar som att ingenting har hänt. Kontrasten är påtaglig och det är lätt att ställa sig frågan om det hela var en härlig dröm.

Responsen under och efter VM har varit överväldigande och jag vill tacka alla som har hört av sig på ett eller annat sätt och även varmt tack till familj, klubbkamrater och vänner som varit på plats eller med mig i tankarna.

Framförallt vill jag lyfta mina tränare Hans Edström och Lex på Odenplan Fightgym som tror på mig och tillsammans har vi visat att hårt och disciplinerat arbete ger utdelning. Vi tränar målmedvetet och de kompletterar varandra på bästa sätt.

Jag är övertygad om att vinna guld under landslagsdebuten på VM i Sverige är det mäktigaste och största jag kommer att få uppleva inom idrotten.

Framtiden ser ljus ut och jag välkomnar den med öppna armar”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.