Sofia Olofsson om en tuff titelfight: ”Så ska vi fixa det här”

13459630_10154887601731393_1019258409_nSofia Olofsson stod pall för pressen i VM i thaiboxning på hemmaplan. Hon fightade till sig en guldmedalj. Men nu väntar en ny och tuff utmaning.

En fight som gäller EM-titeln.

Sofia Olofsson till Mr Ringside:

”Nu är jag igång på riktigt igen med träningen efter VM och och Stockholm Marathon. Det känns kul att vara tillbaka med träningen och nu är det dags för nya mål. I dag har nästa match bokats och det är för WMC Proffs Europatiteln. Där jag möter tyskan Meryem Usul. Det kommer vara den 3 september i Varberg på Sveriges bästa gala West Coast Battle. Det kommer blir jättekul att möta henne. Men jag är också inställd på att det kommer bli extremt tufft för hon är väldigt duktig. Men jag vet med mina tränares hjälp Lex och Henrik så ska vi fixa det här. Det blir massa träning och fokus hela sommaren på denna match och jag ser fram emot matchen”.

På bilden ovan syn Sofia med sin tränare Lex.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.