Mikaela inför prestigefighten: ”Jag ska göra allt för att slå ner henne”

Mikaela Laurén ser fram mot en match mot Klara Svensson i höst.

Mikaela Laurén ser fram mot en match mot Klara Svensson i höst.

Sommaren är här. För många innebär det lata dagar på stranden och grillning. Men för Mikaela Lauren, WBC-världsmästaren, blir det en sommar med inriktning på fight. I september hoppas hon få möta Klara Svensson och då gäller det att komma väl förberedd.

– Jag ska göra allt för att slå ner henne, säger Mikaela till Mr Ringside.

Hon fortsätter:

– Sen den senaste matchen så har jag tagit det lite lugnare med träningen och bara hållit igång lite lätt för att ladda batterierna för nästa hårda uppladdning inför höstens viktiga match.

Som det ser ut som så blir det en tuff tioronders mot min stallkamrat Klara Svensson någon gång i september. Exakt datum är inte 100 procent klart än men att det blir av är klart.

– Jag kommer därför att åka till London mycket under sommaren för att förbereda mig på bästa möjliga sätt och drar redan två veckor efter midsommar. Jag kommer att pendla mycket fram och tillbaka till London men mellan lägren så blir det även en tio dagars semester på franska rivieran med min pojkvän.

– Lyckligtvis så älskar även han att träna så vi kommer att hålla igång med löpning, skugg och styrka så gott det går men självklart även försöka njuta lite av semestern. När jag är hemma i Sverige så blir det träning för mest med Stefan Fernström och även vi har pratat om att åka iväg på läger någonstans i Sverige under sommaren.

– Jag tar matchen mot Klara på högsta allvar och det finns inget annat än vinst för mig! Jag ska göra allt för att få ner henne i canvasen och visa vem som är Sveriges boxningsdrottning på riktigt!

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.