Fornling: ”Har förhoppningsvis lärt mig en del av förlusten”

13428591_1211533118906030_7833162936317232432_nProffsboxaren Sven Fornling åkte som bekant på en svidande förlust den 4 juni i tyska Kassel. Ukrainaren Jevgeni Matjeienko såg till att Fornling noterade den första förlusten i proffskarriären.

Den 29-årige ukrainaren vann på TKO och nu är Fornling hemma i Malmö och slickar såren.

– Livet går vidare. Jag har förhoppningsvis lärt mig en del genom den här förlusten. I sommar blir det en hel del träning med inriktning på den defensiva biten, säger Fornling.

Han är en fighter och det är på gott och ont. Offensivlustan har inneburit att Sven blottat sig onödigt mycket och möter man en hårding kan det göra riktigt ont.

– Jag kommer igen, säger Sven. Mitt stall ECB tror fortfarande på mig. Det är många proffsboxare som har en plump i protokollet. Jag hoppas gå i ringen igen i slutet av augusti. Jag brinner fortfarande för boxningen.

Sven Fornling har 10 vinster och en förlust.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.