Jill efter segern i Tjejkampen: ”Inte varje kväll man slåss på en nattklubb”

13472330_10157018014950521_257903746_n

Jill Holmström är en MMA-fighter som alltid bjuder på det där lilla extra. Som i Tjejkampen på torsdagskvällen på Le Bon Palais ,då hon vann över över Eva-My Persson, Nacka.

Jill till Mr Ringside:

”Inte varje kväll man slåss på ett nattklubb med en stor kristallkrona ovanför ringen. Det var en välarrangerad gala och riktigt roligt att ha publiken så nära inpå. Och vilken publik! Helt underbart att få vara en del av gårdagens show. Det var väldigt speciellt att fightas i en ring och det var första gången jag gick match utan att vara omringad av galler. Jag var helt säkert på att jag skulle dra ut henne med min triangel i första ronden när vi låg under ringrepen, men hon, Eva-My Persson, överlevde till gongongen. Cred till henne för det. Matchen vann jag sen med 2-1.

Det är så lärorikt att gå match, först när man upplevt det själv så förstår man vad jag menar. Jag tar med mig många nya lärdomar in i träningen, för nu är det tillbaka till ruta 1. Allting ska bli bättre, snabbare och effektivare. Det är därför jag älskar MMA. Det är så mycket att bemästra och det är omöjligt att riktigt förbereda sig på vad som kommer skall. Så det handlar mycket om reflexer och kreativitet i stridens hetta. Och där är rutin viktigt. Så jag är tacksam för att äntligen få gå match igen. Och nu hoppas jag på att det blir några till innan året är slut. Siktet är inställt på IRFA på Berns i september.

Ett stort tack till Majid Adharpour, Omar Bouiche, Altan Celik, Richard Seiffert och Mikaela Laurén för deras otroligt kunskap som de bjuder på och deras grymma träningar. Tack till min klubb Pancrase gym och alla grymma fighters där. Tack till mina sparringspartners på andra klubbar runt om i landet, till Locals som lagade maten under uppladdningen, OMPU för deras stora stöd med kläder och utrustning. Tack till mina medarbetare i mitt företag #Vågaät på maxadinforbranning.se för att de ibland låter mig fightas istället för att jobba. Detsamma gäller mina chefer och kollegor på Safe education. Tack till Hanna, hektoyoga, för all energi och yoga samt Optimal fysik för att de sätter ihop mig igen när det behövs. Jag är stolt över teamet jag har i ryggen, tack för att ni hjälper mig att utvecklas.

Det här är bara början och detta var min femte match. Jag ser framemot framtida utmaningar!

På bilden här ovan. Min första grapplingtränare Niclas Randqvist, min sparringpartner Lucy Wildheart, min huvudcoach Majid Adharpour och min coach Richard Seiffert”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.