Ex-världsmästarens hyllning till Josefine Lindgren: ”Kommer rensa alla i sin klass”

13487340_10209611182385729_1334159116_n

Josefine Lindgren Knutsson  är en ung och lovande thaiboxare.  Ex-världsmästaren och coachen Sanja Trbojevic spår en lysande framtid för Josefine.

– Om ett år kommer Josefine rensa alla i sin viktklass och hennes namn kommer vara känna internationellt, säger Sanja Trbojevic.

Josefine har haft bra flyt den senaste tiden med två vinster mot tufft motstånd. Här är hennes rapport till Mr Ringside:

”Matchen mot Jennifer Qvistberg (från Drakstaden) gick  på Stadion fight night, där var jag mest drivande i både kraft och poäng, kände att jag dominerade matchen från första till sista ronden.

I och med att jag inte sett nån match från henne tidigare eller visste mer än att hon skulle ha ställt upp på SM i samma viktklass som mig, så var jag inställd på att köra hårt redan från första ronden. Hon hann inte riktigt komma in i matchen, men hon var tuff som stod pall alla ronder och hon all ära till hennes fina thaiteknik.

I Lund i lördags, alltså en vecka senare,  gick jag mina andra match i Queen of the ring. Min andra motståndare var Mina Lamoure från England och hon var ett snäpp tuffare motstånd, jag såg det redan när hon klev in i ringen. Matchen var ganska intensiv från första minuten från oss båda men kände att jag drev henne mer samt att jag fick in mer tekniker. Körde hårt redan från första ronden och mycket på kroppen då jag märkte att hon blev trött redan i andra ronden. Kände att jag började dominera mer och mer. I och med att hon var ganska hård i sina tekniker, speciellt i sina overhands så fick jag ändå jobba mycket med henne hela matchen ut.”
Coach Sanja Trbojevic, ex-världsmästare:

”Kent…. Jag vet att du brinner för kampsport och vill lyfta upp tjejer lite mer. Kan säga så här att om ett år kommer Josefine rensa alla i sin viktklass i Sverige och hennes namn kommer vara känt internationellt. När jag var liten önskade jag mig alltid att kunna nudda en stjärna och Josse är den närmaste stjärnan jag kan komma nära. Stolt!!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.