Tyson Fury bjöd fotbollsfans på 200 Jägerbomber

Furynota

Tyson Fury visade upp notan för de 200 shotsen på Instagram.

Skadad och dopningsmisstänkt.

Det hindrar inte Tyson Fury från att njuta av livet.

Han drog till Frankrike och slog sig samman med en stor skara brittiska fotbollsfans och firade inför kvällens match mellan England och Island. Bland annat så bjöd Fury fansen på 200 Jägerbomber, alltså shots med Jägermeister. Till en kostnad av 1000 euro, eller cirka 9 400 kronor.

Hans stukade vrist, som hindrar honom från att försvara sina VM-titlar mot Vladimir Klytjko påstår han att han fick när han trampade fel under en löprunda. Nu har det dykt upp vittnen som säger sg ha sett honom falla omkull och dra på sig skadan under en festival med teknomusik.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.