Mikaela Laurén till ”attack” mot Klara Svensson: ”Slåss som en mygga”

13438991_1092443630801628_1569563099335435707_nMikaela Laurén älskar trash talk. I ord och handling. 

På dagens presskonferens i Stockholm tog hon upp en flaska myggsprej och sprejade över Klara Svensons huvud.

– Hon slåss som en mygga, hon är sjukt irriterande, sa Laurén.

I går blev det klart att Mikaela Laurén och Klara Svensson möts på Hovet den 10 september. I dag träffades det öga mot öga och inte helt oväntat var det Laurén som stod för ”grejen”, då hon sprejade myggmedel över sin kommande motståndare.

Attacken kom väl inte helt oväntat.

Mikaela hällde i april vatten över kroatiskan Ivana Habazin vid invägningen. Något som Svensson reagerade starkt på.

– Ur ett boxningsperspektiv är det lite synd om henne att hon behöver det här. Det blir inte mindre fake av att man ska ha massor med rekvisita vid varje tillfälle. Det ska bli spännande nästa gång, om det blir en kanin ur en hatt, säger Klara till Aftonbladet.

Fighten på Hovet kommer gå över tio ronder i welterviktklassen. Det betyder att Laurén kommer gå ner en viktklass samtidigt som Svensson går upp en. Vinnaren får gå en match mot den norska världsmästarinnan Cecilia Braekhus.
Matchen mellan Klara och Mikaela (världsmästare för WBC) gäller alltså inte någon titel.
– Jag föredrar att slåss på Mikaelas hemmaplan, det blir ännu roligare. Jag kommer förstöra hennes boxning och henne själv, säger Klara till Aftonbladet.
– För mig kan det inte bli bättre än att slåss på hemmaplan. Jag är väldigt självsäker och det kommer inte bli roligt för Klara. Jag är alldeles för stark för henne och hon gillar inte hårda smällar, det såg vi sist. säger Laurén.

Således hårda ord mellan de här båda tjejerna, det har promotorn Nisse Sauerland inget emot. Det gäller ju att kränga biljetter till galan den 10 september.

På bilden ovan ser vi Mikaela och Klara tillsammans med Viasats sportchef Per Nunstedt. Tur att någon kan kyla ner tjejerna…

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.