Landslagsdebutanten siktar på VM-guld

Unknown

Foto: Riku Hasari

Det är härligt med landslagsdebutanter som sticker ut hakan och levererar tuffa målsättningar. Daniel Schälanders lanslagsdebut sker i MMA-VM i Las Vegas. Men 22-åriga Schälander från Allstars Kampsportsförening i Stockholm har målsättningen klar. Han säger till budokampsport.se:
– Jag siktar på att vinna guldet.

Hans uttalande är som musik i mina öron.

I morgon startar VM i MMA för Daniel Schälander. Han tävlar i fjädervikten, -65,8kg.
– Jag har siktat mot detta VM ända sedan jag började med MMA. Att vara här och veta att jag gör VM-debut imorgon, det känns skithäftigt och är något jag är väldigt stolt över, säger han till budokampsports Jonathan Broberg.

Mr Ringside önskar den här landslagsdebutanten all lycka till i Vegas-buren.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.