Hampus från Arizona: ”Bara fokus på boxning och det gillar jag”

 

13649694_10154332830389114_1480072318_n-1

Hampus Henriksson har haft ett segt 2016. Han gick två proffsmatcher under förra året – men i år har det inte blivit en enda. Men Hampus är inte den som viker ner sig. Han stack till USA för att där, i Arizonas öken, träna hårdare än någonsin.

Mr Ringside fick den här rapporten från Hampus i Arizona:

”Det går  riktigt bra over here.  Träningen är  suverän. Vi jobbar mycket på power i slagen och jag känner framsteg redan efter en veckas hård träning. Hittills har vi bara varit ute i ”Dolan Springs”, som är den lilla stad där Jimmy Montaya bor. Dolan Springs ligger lite öde i öknen i Arizona.
Men nästa vecka kommer vi börja dra in till Vegas och träna dar. Det är bara fokus på  boxing och det är så jag vill ha det.

Det har varit många saker som varit nya i träningen och som krävt  mycket koncentration. Så på sett har det varit perfekt att vara ute pa Jimmy Montoyas träningsanläggning, här finns inget som distraherar. Det enda som finns är att fokusera på boxning och jag tycker om att lära mig nya saker.

Men det ar en häftig resa  som redan visat sig vara lärorik.  Så det ska bli kul att se vad som sker och vad jag lär mig under resans gång. 🙂

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.