VM-hjältinnan Patricia Axling: ”Sommaren går i träningens tecken”

 

13695675_10157288718115151_1144233673_n

Det är mitt i sommaren. En del av oss har semester och med allt vad det innebär av lata dagar på stranden. Världsmästaren i thaiboxning, Patricia Axling, svävar säkert fortfarande på moln efter VM-bragden för en månad sedan.

Men Patricia har redan börjat blicka framåt. Mot nya mål. Mot nya medaljer.

Patricia till Mr Ringside:

– Sommaren går i träningens tecken. Första semesterdagen firade jag med sovmorgon och en löptur som innehöll femton minuter spontansimning halvvägs in i passet. I skrivande stund är jag på väg till OPFG för träning med klubbkamraterna Sofia Olofsson och Johanna Gustafsson (bilden här ovan).Det blir intervaller på mitts, dvs samma som igår.

Min förhoppning är att kunna gå en match innan EM i oktober varför jag ligger i hårdträning ifall matchtillfälle skulle dyka upp i slutet av sommaren. Utöver det kommer jag spendera en vecka i Grekland samt en helg på Legoland med min familj, säger Patricia till Mr Ringside.

Det har gått en månad sedan VM-speakern i Jönköping skrek ut:

”Vinner, and world champion in Muay thai minus 57-kg. RED CORNER, PATRICIA AXLING. SWEDEN.”

Det var ett stort ögonblick för Patricia.
– Jag var chockad. Jag vrålade ut all glädje minns jag. Jag var VM-debutant, jag fick fyra tuffa matcher till guldet. Vad var det som hände. Så kände jag. Jag var helt obeskrivligt glad och väldigt stolt. Det var ett overkligt ögonblick och jag kommer aldrig att glömma det, säger hon till Jonathan Broberg i Budokampsport.se

Mr Ringside önskar den här fantastiska idrottstjejen en riktig skön sommar och vi ser fram emot att få se henne i ringen framöver.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.