Mikaela Laurén på aktiv semester: ”Vassare än någonsin”

13735250_10154289615513255_207424079_nDen 10 september ställs Mikaela Laurén mot Klara Svensson på Hovet i Stockholm.  Men WBC-världsmästaren Laurén unnar sig även lite avkoppling i sommar. Här lämnar Mikaela en rapport från den aktiva semestern på den franska rivieran.

Visst ser det härligt ut.

Mikaela Lauren till Mr Ringside:

”Efter ett två veckors stenhårt träningsläger i London är jag nu på en ”aktiv semester” på franska Rivieran i 10 dagar med min pojkvän Peder.

Vi bor i Juan Les Pins, en jätte mysig strandstad mellan Cannes och Nice, och förutom att besöka just Cannes och Nice så har vi även besökt Saint Tropez och Antibes. I morgon står Cap Ferrat och Paloma Beach på schemat och vi måste även självklart hinna med Monaco innan vi åker hem.

Det är inte bara en aktiv semester då vi reser runt mycket, utan jag håller även igång med träning i form av löpning, styrka och simning i havet. Är inte alls stressad över formen inför matchen i september utan tror bara att det gör mig gott både mentalt och fysiskt att få ladda batterierna lite.

Mår jag bra psykiskt presterar jag också på topp och jag har två veckors stenhård träning med Stefan i Stockholm framför mig när jag kommer hem följt av fyra veckors läger i London och Frankrike. Så att jag kommer vara i toppform 10 september tvivlar jag inte alls på. Känner mig redan vassare än någonsin och konditionen samt boxningen är outstanding. Känns fantastiskt att även hinna njuta av sommaren och gå till lite kvalitetstid med min fine pojkvän Peder.”

13735476_10154289618303255_880880430_n

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.