Simon Henriksson sparrade mot Klara Svensson: ”Inget kan stoppa henne”

13669694_313588432318262_6252776273882605099_nSimon Henriksson har i dag varit på uppdrag i Köpenhamn. Han har sparrat mot Klara Svensson.

– Jag ska göra mitt bästa för att hjälpa henne. Jag har ju känt Klara under en massa år. Jag tycker att hon har blivit otroligt stark. Det kommer att bli en tuff match mellan Klara och Mikaela Laurén den 10 september, säger Simon Henriksson efter dagens pass.

På sin Facebooksida skriver Simon:

”Träning och sparring med den bästa, inget kan stoppa henne och den 10 september får hon tyst på allt snack”

Klara fightas som bekant mot Mikaela Laurén och den 10 september. Dagen innan går Simon sin femte match i Pennsylvania, mot Eric Spring (7-1-1).

– Det ska bli otroligt härligt att få kommer över till USA för fight och när jag väl står där i ringen mot hemmaboxaren Eric Spring ska jag släppa loss allt jag har inom mig. Nick Sityar kommer vara den som coachar mig under fighten.

Simon är obesegrad efter fyra matcher. Malmöfightern åker till USA den 24 augusti.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.