Mikaela Lauren: ”Uppladdningen har varit outstanding”

 

 

Mikaela-AUX

Det börjar dra ihop sig till årets boxningsmatch i Sverige. Mikaela Laurén versus Klara Svensson. Den 10 september på Hovet i Stockholm.

Mr Ringside fick den här färska rapporten från Mikaela Laurén på läger i Frankrike. På bilden ovan är Mikaela på väg ut på sin morgonrunda. Klockan är 06.00…

”Den här uppladdningen har varit helt outstanding. Har aldrig haft så bra förberedelser med fantastisk världsklass-sparring och stenhård träning. En månads läger har verkligen gett resultat och att ha både Stefan Fernström och CJ Hussein på plats här i Frankrike de senaste fem dagarma som stöd är oslagbart.

Jag har aldrig någonsin varit i bättre form och hoppas att det kommer synas på Hovet den 10 september.
Jag är flickornas stora idol här 😍. Med former world champion Mehdi Sahnoune och franska proffsmästaren Lion Garrido.

Har varit det hårdaste men bästa lägret jag varit på och helt fantastiskt att vara här tillsammans tre andra fokuserade proffsboxare. Juho Haapoja från Finland, Kian Thomas från England och Anthony Yigit från Sverige. En bra blandning som alla stöttar varandra med grym teamkänsla som har valt att göra sin satsning för engelska tränaren CJ Husseins Team St Pancrase/England. Alla fyra är i sitt livs form och jag och Anthony tävlar tillsammans i Sverige den 10:e och helgen efter tävlar Juho och Kian tillsammans i Finland. Perfekt tajming för uppladdningen ihop.

Jag har sparrat över 80 ronder på cirka två veckor med bland andra dessa duktiga proffstjejer: Myriam Dellal, Ewa Brodnicka, Kelly Morgan och Raja Amasheh. Bättre förberedelse kan jag inte ha drömt om och jag har bara känt mig starkare och bättre för varje sparring. Otrolig känsla.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.