Klara Svensson om Laurén: ”Jag ska ge henne en boxningslektion”

Klara Svensson är övertygad om att hon har styrkan och kvaliteten som behövs för att besegra Mikaela Laurén. Foto: Stefan Alfelt

Klara Svensson är övertygad om att hon har styrkan och kvaliteten som behövs för att besegra Mikaela Laurén. Foto: Stefan Alfelt

En vecka kvar till fighten på Johanneshov i Stockholm mellan Klara Svensson (16–1, 5 ko) och Mikaela Laurén (27–3, 12 ko). En fight som gäller WBC:s interimstitel i weltervikt.  

Det har varit en hel del trash talk inför matchen.

Räkna med att skitsnacket fortsätter fram till den 10:e september.

Tidigare har Laurén kallat Svensson för en ”skolfröken”.

Nu svarar Klara i ett pressmeddelande från Sauerland:

– Jag vet inte vad hon menar med att kalla mig för skolfröken. Kanske är det för att jag kritiserade hennes respektlösa sätt mot motståndarna. Men om det gör mig till en skolfröken så får det bli så. Jag kommer inte krypa för henne som så många andra gör. Jag kommer tala om för henne vad jag tycker den 10 september. Jag ska ge henne en boxningslektion.

– Jag var i Stockholm nyligen och var förvånad över hur mycket support jag fick där. Där är det en massa människor som vill se mig förstöra den imagen som hon har skapat för sig själv.

– Jag tror Mikaela kommer bli chockad över min styrka och när jag kombinerar detta med min fart och teknik kommer hon inte veta vad hon ska göra. Jag har över 100 amatörmatcher. Boxning är mitt blod och jag vet vad jag måste göra för att vinna.

Som sagt, räkna med med hårt snack framöver.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.