Sofia Olofsson: ”Jag är extremt lycklig”

 

14193674_10155094938851393_1361517945_n

Sofia Olofsson är en av världens bästa thaiboxare. Hon samlar på mätsterskapsmedaljer. Nu har hon även fightat hem ett vackert mästarbälte.

Sofia Olofsson till Mr Ringside:

”Igår gick jag match om WMC Pro European championbältet i Varberg på West Coast Battle. Jag mötte en väldigt tuff och rutinerad tyska, Meryem Uslu. Det var en tuff match men jag kände att jag hade kontrollen över henne lite hela tiden och kände mig starkare i clinchen. Jag fick in en armbåge i fjärde ronden som gjorde att hon fick ett stort cut i panna och läkaren bröt matchen.

Jag är extremt lycklig och jag har drömt om detta bälte i många år. Jag är otroligt tacksam för att tillhöra en sån stöttande klubb som Odenplan Fightgym. Och även även så glad att mina tränare Lex och Henrik alltid stöttar och tror på mig och även min Markus som alltid finns vid min sida.

Nu ska jag och mitt team vila ordentlig och snart drar vi iväg mot nya utmaningar.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.