Mikaela: ”Jag hade gärna suttit vid ringside och sett den här matchen”

13815099_10154289620888255_472854829_n

Det har sagt en hel del av både Mikaela Laurén och Klara Svensson  inför lördagens prestigefight i Stockholm. Vissa kommentarer har faktiskt varit riktigt vassa. Mikaela har alltid stuckit ut hakan. Inför den här matchen har även Svensson tuffat till sig. Det är inte utan att man längtar till invägningen, för där kommer det säkert inträffa ett och annat bus.

– Jag hade gärna suttit vid ringside och fått se den här matchen, säger Mikaela Laurén till SvT-sport. Jag är jättenervös, det ska jag inte ljuga om. Den största fienden är nog jag själv … att jag ska spänna mig och känna av alla förväntningar. Det handlar mycket om vinna eller försvinna. Det kommer att bli ett krig på blodigt allvar.

– Det ska bli intressant när det nu är en match med mycket känslor i. Det gör att jag blir mer taggad och känner mig lite ”hotad”, avslöjar Klara Svensson.

För en av kämparna kommer det att vara en glädjerusig lördag. Den andre kommer få ”äta upp” tidigare ord. Men jag kan tänka mig att promotor Sauerland är nöjd. En och annan biljett har väl sålts tack vare allt trash talk.
De svenskorna möts i weltervikt, 66,7 kilo, där Klara Svensson fått gå upp i vikt. Tvärtom för Mikaela Laurén (som lämnat sitt mästarbälte, WBC, i superweltervikt).

För vinnaren blir den stora belöningen att stå som första utmanare till Cecilia Braekhus, norskan som är proffsboxningen riktigt stora affischnamn på damsidan.

Mr Ringside kommer givetvis att hårdbevaka den här uppumpade fighten.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.