Lauréns nya psykning – en tårta: ”Du behöver gå upp i vikt”

 

14184350_10154443191343255_905681439688343435_n

Det var presskonferens i dag i Stockholm med Mikaela Laurén och Klara Svensson. När presskonferensen var över och det skulle ställas upp för det sedvanliga bilderna bjöd dock Laurén på ännu ett psykning. Den här gången handlade det om en annorlunda psykning. Förra gången var det myggspray från Laurén, den här gången bjöd hon på prinsesstårta.
– Jag tänkte ge den till dig efter matchen, men du behöver ju gå upp i vikt så du får den nu, sa Laurén innan hon gav en prinsesstårta till Klara Svensson.
På prinsesstårtan var det skrivet i rosa glasyr; ”Klara 16 – 2”, en tydlig passning om hur Mikaela Laurén vill att lördagens match ska sluta. Än så länge har Klara Svensson bara  en förlust.
Nu är frågan: vad kommer hända på psykningafronten vid fredagens invägning? Det känns som att Laurén hela tiden ligger före Svensson när det gäller upptåg. Men kanske är det Svensson som överraskar nästa gång. Vi får väl se.

När Klara hade tårtan i sin famn och gick runt med den trodde jag för ett ögonblick att hon skulle kasta den på Mikaela. Kanske tur att Laurén höll sig på avstånd.

För övrigt konstaterar jag att just prinsesstårta är en favorit. Det åt vi mycket på tidningen när vi firade höjda upplagor.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.