Mikaela Laurén favorit i kvällens boxningsdrama

14264118_1275796992479642_3048445453988155051_nAllt skitsnack är överstökat. Nu är det allvar.

Mikaela Laurén och Klara Svensson går båda in i ringen på Hovet med stora förväntningar. 

Det hör till pjäsen att man ska tippa en stor fight och det här är en stor fight. Naturligtvis kan allt hända i en prestigematch och det gör det hela så spännande.

Mikaela Laurén har styrkan, de hårda och explosiva slagen som kan avgöra. Hon har ett fantastiskt psyke. Hennes hunger i den här fighten är enorm. Genom att ange tonen i trashtalket har hon dock satt stor press på sig själv.

Klara Svensson är tekniskt sett den bäste boxaren. Hon har bra rörlighet och är boxningsintelligent, men saknar ko-slaget.

Båda boxarna kommer topptränare till den här fighten.

Jag tror så här: En adrenalinfyllld Mikaela Laurén kommer satsa stenhårt i början i hopp om att kunna chocka Klara. Men i såna här fighter gäller det att även ha is i magen.

Mikaela har kapaciteten att kunna vinna på teknisk ko. Klara kommer ha ett boxningsmonster framför sig i kväll. Malmötjejen måste plocka fram sitt livs vapenarsenal om hon ska kunna lämna Hovet som vinnare.

I mina ögon är Mikaela knappt favorit. Men Svensson lär kunna bjuda upp till en rejäl dans den här aftonen på Hovet.

När jag bänkar mig på Hovet är det i förhoppning om att få se en tempofylld och dramatisk boxningsfight. Jag vill framför allt inte bli vittne till en fight som slutar med en massa frågetecken. Ten and out lämnar inga frågetecken…

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.