Här är Mikaelas motståndare i en kommande VM-match

14333173_1282868521772489_729951823460953211_n

Polskan Ewa Piatkowska besegrade på lördagskvällen, i polska Gdansk Alexandra Magdziak Lopes i en fight om WBC-titeln i superweltervikt. Ett bälte som Mikaela Laurén tidigare ägde men fick lämna då det blev klart att hon skulle möta Klara Svensson.

Mikaela Laurén står som förste utmanare till världsmästaren Piatkowska och har stor chans att vinna tillbaka WBC-bältet.

Mikaela förlorade på poäng mot Klara Svensson, men ser alltså ut att snabbt komma tillbaka till hetluften. Piatkowska har 10–1–0. Till skillnad från Mikaela Laurén har hon inte mött något vasst motstånd.

Mikaela till Mr Ringside:

”Jag är jätteglad att det blev Eva Piatkowska som vann igår i och med att jag redan har besegrat Alexandra Lopes. Jag älskar nya utmaningar och vill bjuda både publiken och mig själv på en spännande match när jag försöker vinna tillbaka bältet. Detta känns som det bästa som kunde hända och nu har jag en ny utmaning och morot. Påbörjar träningen redan i morgon. Dags att vinna tillbaka det som hör till mig. 😎”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.