Lina är redo för sitt livs fight

Lina Länsberg mot Cris ”Cyborg” Justino, brasilianskan som har vunnit 15 av sina 17 matcher på knockout och som inte har förlorat sen 2005.

I Brasilia, Brasilien. Inför en fanatisk publik.

Det kan inte bli så mycket tuffare.
Men Lina är redo.
Lina Länsberg från Malmö har precis allt att vinna i lördagens fight. Skulle hon skrälla mot det här grymma motståndet kommer hennes idrottsliv förändras radikalt.
Då är hon en av världens hetaste MMA-tjejer. Då kommer hon att få miljonfighterna.

Men vi ska inte ta ut något i förskott.

Lina länsberg gör sin UFC-debut, det mot en fruktad motståndare. Jag kollade mediashowen dagen före invägningen med de här  tjejerna och Cyborg såg verkligen grym ut. Eller rättare sagt, hon försökte se grym ut.

Nu är inte Lina den som skräms av en motståndare. I buren ska hon visa att det svenska stålet biter. Det kommer bli en superintressant batalj i Sao Paolo.

Lina Länsberg (6–1) såg ut att njuta av upplevelsen av vara på podiet medan hennes motståndare verkade desto mer plågad. De sista kilona måste av till fredagens invägning. Förhoppningsvis tar bantningen bort en del av brasilianskans krafter …

Hos Ohmbet är ”Cyborg” storfavorit inför catchviktsmötet med oddset 1.10, medan Länsbergs odds ligger så högt som 8.60 gånger pengarna. Den som bettar 100 kronor på Justino kan alltså vinna 110 kronor, medan samma insats ger hela 860 kronor om ”Elbow Queen” lyckas skrälla.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.