Blågul förlust i Frankrike men Lina Skoghagen imponerade

14483423_10154558137397743_1943420725_nSverige förlorade helgens damlandskamp borta mot Frankrike i Le Mans men i det svenska laget fanns det flera glädjeämnen.

Som Lina Skoghagen, en tjej jag följt under flera år i Höllviken. Lina är målmedveten. Hon går all in på sin idrott. Ett par gånger har hon varit på Kuba för att där dofta in en riktig boxningsmiljö

Lina lämnar de här raderna till Mr Ringside efter sitt landskapsuppdrag i Le Mans:

”Min uppladdning inför detta har varit jättebra. Avslutade min hårda träning med träningsläger i Borås förra helgen med bra sparring och sen har jag kört lättare träning i veckan för att vila upp kroppen och taggat till.
Redan på uppvärmingen inför matchen hade jag en bra känsla och den känslan var med mig under hela matchen. Jag lyckades få ut min bästa boxning så jag hade grymt roligt i ringen. Jag mötte Amina Zidani och vann. Tyvärr förlorade Sverige landskampen med 4–5 men alla svenskar gjorde grymma prestationer.”

På bilden ser vi Lina tillsammans med landslagscoachen och klubbtränaren Jocke Berghult.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.