Norska superstjärnan: ”Jag kan slå Klara Svensson med en arm bakom ryggen”

På lördagskvällen, i Oslo, försvarade norskan sina Cecilia Brækhus, 35, sina fem VM-bälten. 

Klara Svensson fanns på plats.

Hon hoppas få möta den norska världsstjärnan.
Klara Svensson ska vara näst på tur att möta den suveräna norskan. Kanske med undantag för den brasilianska superstjärnan Cris Cyborg, som också är med i bilden.
– Jag känner mig än mer redo att möta Cecilia efter att ha sett henne i kväll, sa Svensson till Expressen.

Fransyskan Anne Sophie Mathis blev som väntat ingen större fight för Cecilia Brækhus. Redan i den andra ronden tog fighten slut då fransyskan var helt försvarslös.

– Trodde aldrig matchen skulle ta slut så fort, tack alla som kom, det här var en historisk kväll, sa Cecilia Braekhus till Viasat.

– Jag kan slå Klara Svensson med en arm bakom ryggen. Men vill hon ha en match så kan hon få det, sa Brækhus till norska tidningen Verdens Gang inför matchen.

Klara Svensson kontrade:
– Jag tycker det är farligt att underskatta en motståndare. Jag har utvecklats en hel del de senaste åren och nu tror jag hon behöver tre armar för att kunna slå mig.

Klara Svensson ska efter segern över Mikaela Laurén vara förste utmanare till norskan, men efter matchen  förklarade Cecilia att hon gärna möter brasilianskan MMA-stjärnan Cyborg. Om en sådan superfight blir av får Klara vänta ett tag på sin chans.
Cecilia Brækhus har ni 29–0.

Norskan kommer vara jättefavorit inför ett eventuellt möte med Klara Svensson.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.