Fjärde segern för Patricia Berghult

Höllvikenboxaren Patricia Berghult fortsätter att glänsa i proffsringen. På lördagskvällen, i danska Fredrikshamn, tog hon sin fjärde seger. Patricia besegrade klart Lela Terashvili från Georgien på poäng.

Patricia lämnar den här rapporten till Mr Ringside:

”Då har jag boxat min första sexrondersmatch. Matchen gick tiden ut och jag vann på poäng.

Tjejen jag mötte hade en lite knepig stil, då hon gärna ville satsa sin höger men var väldigt böjd framåt.

Jag kände att jag hade kontroll och kunde mäta med jabben och sedan komma med högern. I sista ronden träffade jag henne hårt i kroppen och det märktes. Man önskar att ronden hade varit 20 sekunder längre så jag kunde satt fler sådana.

Jag fick en skalle i första ronden vilket gjorde att jag hade en stor bula i pannan. Dock inget jag la märke till när de hände men cut-mannen kylde och tryckte ner den mellan ronderna.
Nu är jag på väg hem. Lite lättare träning nästa vecka sen tar vi sats mot nya mål. Vi ska kolla på videon för att kolla vad som var bra samt sämre, allt för fortsatt utveckling.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.