Josefine inför fighten i London: ”Jag har inget att förlora”

14625330_10210728375914869_1080267815_nJosefine Lindgren Knutsson är en av landats mest lovande thaiboxare på den kvinnliga sidan. På lördag ska hon ta sig an en tuff uppgift då hon åker till England för att möta Christi Bereton.

Det är en utmaning som Josefine ser fram emot.

Mr Ringside fick ett snack med den hårt satsande Josefine:

”På lördag ska jag möta Christi Bereton på hennes hemmaplan i London, England för en titelmatch i Roar Comat League. Tankarna inför matchen är väldigt blandade. Denna match är speciell då det blir min största match hitills då det blir min första proffsmatch med A-klassregler.

Jag går dessutom upp en viktklass för att få den här möjligheten att möta Christi på hennes hemmaplan. Många skulle kunna tycka att det är för mycket odds emot för att ens tacka ja till en sådan match från mitt håll, med själv ser jag bara ännu en möjlighet att utvecklas och utmana mig själv trots min underdog position i jämförelse med min motståndare. Jag har inget att förlora medan hon har allt att förlora på sin hemmaplan.”

I ett tidigare inlägg om Josefine på Mr Ringside sa Josefins tränare, ex-världsmästaren Sanja Trbojevic, så här:

”Kent … Jag vet att du brinner för kampsport och vill lyfta upp tjejer lite mer. Kan säga så här att om ett år kommer Josefine rensa alla i sin viktklass i Sverige och hennes namn kommer vara känt internationellt. När jag var liten önskade jag mig alltid att kunna nudda en stjärna och Josse är den närmaste stjärnan jag kan komma nära. Stolt!”

Inte undra på att man då blir extra nyfiken …

Lycka till Josefine i London.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.