Josefine Lindgren Knutsson föll i en jämn fight

14798977_10206823381694669_1279208863_n-1-pngJosefine Lindgren Knutsson åkte till London för att ta sig an ett minst sagt tufft motstånd. Hon hade siktet inställt på att plocka hem ett vackert mästarbälte – men Stockholmstjejen fick se sig besegrad på poäng efter en jämn fight.

Ex-världsmästaren Sanja Trbojevic, Jossans tränare, lämnar den här rapporten till Mr Ringside:

”And still……… with Thunder!!!
Igår gick hon sin allra första profight mot en mycket duktig och teknisk Christi Brereton från England. Även då jag visste att Christi var en viktklass över det vi brukar köra, så ville jag att Josefine skulle få känna på hur det är att gå upp i en match där hon måste utmana sig själv lite mer.  Nu har hon känt på det och hon kommer lägga en ännu högre växel. Josefine har bara nio amatör thaimatcher och möter en så meriterad tjej med över 60 matcher mer och för att inte snacka om första gången någonsin hon kör med armbågar… wow här har vi verkligen and ung tjej som är en upcoming star!!
Hon kör en jämn match och förlorar på poäng.
Vi kommer vi kommer dock hålla oss i 51–54 kg och blir ännu starkare där.
Jag försvarar inte något,  vi förlorade men jag är sååå stolt över Josefine Lindgren Knutsson !!!!! Men tyvärr så kommer ett ”straff”för din förlust 😂 om två veckor slänger jag upp dig i ringen igen på Battle of lund på Toni Guinovicc gala…. en vinst ska du fan ha innan jag drar iväg på semester !!!
Vi är skadefria och ännu mer hungriga!!!
Du ska betala för att jag fått flyga och riskera mitt liv trots min fobi !!! Haha…
Sist vill jag bara tacka min underbara kille och coach Andreas Michael ❤ som hjälpt oss med allt! Utan dig hade inget av detta varit möjligt. Tack så mycket för att du fanns där för oss and Jimi Manuwaa, thank you so much for the help and the support in the ring. We are looking forward to see you take the UFC- belt champ.
Tack alla som stöttat oss. Det har betytt så mycket !!!! Tack alla vänner Raul Catinass, Karim Phetphlaii,Nathalie Zoukatass och till hela Team Allstars.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.