Johanna Rydberg stöter på tufft motstånd i Lund: ”Bara att köra på”

 

14971190_10154283145791743_1686688680_n-1På lördag riktar kampsportsälskarna blickarna mot Lund. Det handlar om thaiboxningsgalan The Battle of Lund. Grymma fighter står på programmet. En fighter som jag gillar är Johanna Rydberg. Hon möter en tuff portugisiska som vunnit EM-guld i 54-kilos.

– Det har varit lite rörigt med min fight i Lund, då Siri, som jag skulle mött ställde in för andra gången i år. Vi frågade runt en massa olika som tyvärr tackade nej och sen idag dök det upp en ny i 54 kg istället.
– Jag möter Maria Lobo från Portugal. Det är alltid lite tufft att gå upp en viktklass till dom som är större, men det är bara att köra på. Hellre match än ingen match, säger Johanna till Mr Ringside.

Det blir alltid sevärda fighter när Johanna är i ringen. Med tanke på motståndet blir det säkert så på lördag också.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.