Då går Mikaela in i ringen igen: ”Viktigt att avsluta året med en vinst”

14233216_1276282962431045_7064510092576557873_nMikaela Laurén (27–4, 12 KO) går i ringen den 9 december i Nyköping. Den före detta WBC-världsmästaren i superweltervikt kommer gå en match över sex ronder. Det är alltså inte frågan om någon titelmatch.

Laurén gick sin senaste match den 10 september mot Klara Svensson. Det blev då en tung förlust för Laurén.

– Jag vill inte komma med ursäkter, men det var inte jag som var i ringen mot Klara och det gör det hela så svårt att acceptera. Jag kan ta en förlust om jag gör mitt bästa, men det skedde inte. Det finns en massa förklaringar till att jag inte kunde göra mitt bästa. Det är frustrerande eftersom jag kan bättre och jag tror fortfarande att jag kan slå henne.

– Det är viktigt att avsluta året med en vinst och att ha roligt när jag gör det, för jag hade inte roligt i min senaste fight.

– Därefter vill jag möta Ewa Piatkowska och vinna tillbaka min titel. Mitt mål är att möta henne så fort som möjligt och efter det vill jag fightas mot WBO- och WBA-mästaren Hanna Gabriel.

Vem Mikaela ska möta den 9 december i Nyköping blir troligen klart inom de närmaste dagarna. Kanske inte det lättaste att hitta motstånd till Laurén eftersom hon har en fin matchlista.

På bilden här ovan ser vi Mikaela inför titelmatch mot Klara Svensson. En fight som Svensson vann klart.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.