Josefine laddad inför fighten i Lund: ”Gillar inte att backa”

14625330_10210728375914869_1080267815_nJosefine Lindgren Knutsson har laddat händer och fötter. På lördag smäller det i The Battle of Lund.  Josefine går in mot en tuff norska och det finns definitivt förutsättningar att det ska bli en kul fight. Josefine är en av landets mest lovande thaikrigare. Hon är inte rädd för tufft motstånd…

Josefine till Mr Ringside:

”På lördag ska jag möta Anne Line från Norge i Battle of Lund. Jag har kollat in och studerat henne innan jag gick match i London, det ska bli kul att möta motstånd från Norge för första gången och jag tror att det kommer att bli en väldigt bra match från oss båda.
Vet att Line har mött tufft motstånd från många olika håll tidigare och inte minst mot Sofia Olofsson i Nordiska Mästerskapen, där vinsten var Sofias men inte utan tuffa ronder. Line känns inte som en som backar.
Jag gillar inte heller att backa och därför tror jag på en bra match mellan oss.

Träningen inför matchen har varit tuff då jag haft cirka två veckor mellanrum mellan matchen i London och inför lördag och därför har inte heller vilan varit lång. Trots detta känner jag mig fortfarande varm i kläderna och redo inför helgen.
Hoppas på att se så många som möjligt komma å heja i Lund. Vet att Tonis galor alltid är utav de bäst välarrangerade i landet!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.