Angelique Hernandez: ”Tror hon passar mig bra”

15032548_10153762233676353_334724576_n

Foto: Henrik Lundvall

Stockholmstjejen Angelique Reyna Hernandez  går den 19 november i Haninge sin tredje proffsmatch. Hon har så här långt en seger och en förlust. Angelique är en sevärd fighter. Hon har bra teknik, fint fotarbete och är slagvillig. Det ska bli spännande att se vad hon kan åstadkomma mot isländskt motstånd.

Angelique till Mr Ringside:

”Det har vart en seg period.
Men nu är det nära och jag vet precis vad jag ska göra lördag nästa vecka.
Det tunga jobbet har jag gjort. Förberedd har jag vart länge.
Har under september–oktober fått roliga matcherbjudanden. En i Ryssland jag tackade nej till, för kort inpå. En i Barcelona jag tackade ja till som sen inte blev av. Ser det som motivationshöjare. Sen är det trist när det inte blir av och ens tålamod får prövas.
Nu ska jag möta isländska Valgerður Guðsteinsdóttir. Hon debuterar som proffs, 12 amatörmatcher. Denna gång blir det i 58 kg.
Det blir bra. Glad att få match. Även fast det inte är vikten jag vill tävla i.
Har hunnit researchat hur hon boxas. Tror hon passar mig bra…”

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.