Elna Heimdal Nilsson inför Battle of Lund : ”Bara att gå in och göra sin grej”

Elna Heimdal Nilsson gjorde sin första fight på Battle of Lund 2009 och hon har sen dess varit med på den populära tävlingen.

I år möter hon österrikiskan Nina Scheucher. Elna längtar till lördag då hon ska fightas inför en begeistrad hemmapublik.

Elna till Mr Ringside:

”Allt är bra, det flyter på som vanligt inför match. Att gå match på Battle of Lund är alltid roligt! Jag gick min första fullkontaktsmatch på första Battle of Lund, år 2009, och har sedan varit med varje gång.

I år vet jag inte mycket om min motståndare; fransyskan jag skulle möta ställde in förra veckan och har ersatts av en österrikiska. När det blir ny motståndare så tätt inpå matchen är det inte mycket att fundera på, fokus är bara att gå in i ringen och göra sin grej. Det är en högre viktklass än planerat så det blir ingen bantning. Därför är allt lugnt nu, jag bara väntar på att det ska bli lördag…”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.