Lina Skoghagen möter ryska i EM-premiären

15129884_10154729441547743_475876515_nHöllvikens Boxningsklubb har fostrat många stjärnor. Först Klara Svensson, sen Patricia Berghult. Nu är det Lina Skoghagen (bilden) som är klubbens representant på de stora internationella mästerskapen. EM avgörs i Bulgarien och Lina gör debut på ett stort internationellt mästerskap.

– Då var jag på plats i Sofia, Bulgarien för att boxa EM! Känns jättekul och spännande och jag är superladdad.

– Vi kom igår kväll och idag har det varit invägning och lottning. Matcherna börjar idag och tre svenskar ska upp i ringen så det blir till att heja på dem och ladda inför i morgon då jag går in i turneringen mot Aleksandra Ordina, Ryssland.

Mr Ringside önskar Lina lycka till.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.