Knapp EM-förlust för Lina Skoghagen: ”Känns ändå bra”

15129884_10154729441547743_475876515_nDet blev förlust för Höllvikens Lina Skoghagen i EM-premiären i Sofia, Bulgarien. Lina föll knappt på poäng mot den rutinerade ryskan Aleksandra Ordina. 

Lina till Mr Ringside:

– Jag förlorade en jämn match mot en riktigt bra tjej, den bästa jag mött hittills i karriären. Fan, ryssarna är bra. Men att känna att man boxar jämt med en tjej som säkert har fyra gånger fler  matcher än vad jag har känns ändå bra. Jag vann en rond och de andra var jämna. Det känns ändå bra för jag är nöjd med min prestation. Ryssarna skickar alltid bra folk till mästerskapen, deras ryska mästerskap är lika stort som ett VM de har ju så många boxare.

– Jag fick nog den tuffaste lottningen, även om man såklart måste slå alla om man ska vinna. Men här är ju andra jag vet att jag hade slagit …

– Det var en bra match för självförtroendet, jag vet att jag hör hemma här i alla fall.

Lina Skoghagen har boxats 49 matcher.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.