Trophy MMA ställer in Nyårssmällen

12744368_1138760216183321_6901717315204711971_nI dag fick Mr Ringside det här dystra beskedet från arrangörerna av Trophy MMA i Malmö. Ett event som de senaste åren samlat många blivande stjärnor inom MMA.

”TROPHY MMA | NYÅRSMÄLLEN DEN 26 DECEMBER – INSTÄLLD

Med anledning utav att både Julafton & Nyårsafton inträffar på en lördag. Vi har svårigheter att få till alla resurser som krävs för att kunna genomföra eventet på en annan dag i mellandagarna. Då de flesta  av dessa är vanliga arbetsdagar i år.
Alternativet som fanns var att lägga detta event i slutet på januari men då detta kommer alldeles för nära Påsksmällen ser vi ingen annan lösning än att ställa in eventet då det annars skulle bli en alldeles för hög arbetsbelastning på alla inblandade.
Då vi ännu inte har släppt några biljetter till eventet så kommer det inte att drabba några utav vår besökare. I stället ser vi nu fram emot Påsksmällen i april 2017.

På bilden intervjuas boxaren Maria Lindberg vid ett besök på Nyårssmällen II och jag hade sen henne som bänkgranne på Amiralen. Numera håller Trophy till på Glasklart.

Malmö den 2016-11-16

Trophy MMA
Mikael Ågren/Jörgen Segerlind”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.