Snabb seger för Pezhman Sefikhani

Tungviktaren Pezhman Seifkhani,  gav inte med georgiern David Gogishvili, 16-4, någon chans vid lördagens  fight i Haninge. Redan redan efter 1.15 in på första ronden var det hela över. Fighten bröts efter den andra nedslagningen.

Pezhman till Nerikes Allehanda:

– Jag försökte locka ut honom med några jabbar så han skulle släppa efter. Kamran stod i ringhörnan och skrek ”dubbelkroken” så jag fattade direkt. Med det förstaslaget skickade jag nästan hans tänder ur ringen och lyckades få ner honom. Domaren räknade till åtta och han gick upp. Sedan när vi körde igen visste jag att det var ett stenhårt slag mot kroppen som gällde, säger Pezhman som vann på knockout i första ronden.

Pezhman har nu fem vinster, varv fyra på ko.
Welterviktaren Mohammed Saleh från Västerås stoppade Jasmin Dananovic i den andra ronden. Dananovic blev golvad tre gånger.  Cruiserviktaren Marcus Alberts vann över Shalva Melekishvili i en rätt så bökig tillställning.

Isländske tungviktaren Gunnar Kolbeinn Kristinsson vann på tko i den andra ronden mot Archil Gigolashvli.

Isländska debutanten Valgerdur Gudstensdottir visade sig vara en riktig tuffing  mot hemmafighter Angelique Hernandez.

Hernandez var i golvet i andra ronden och fick ta emot en hel del. Siffrorna skrevs till 40-35, 40-35 och 39-36. Spelades klara siffror för isländskan.
Angelique skrev på Facebook:

”Helt fel fokus, tappade bort mig själv. Hörde inget och såg inget, låst i min boxning, fram till sista ronden, en rond räcker liksom inte
Kändes jättemärkligt. Mentalt checkade jag ut.
Stark isländska”.

En tung förlust. Angelique har nu 1-2 och framtiden i ringen ser rätt så tuff ut.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.