Patricia Berghult mot en polska i Nyköping

15300528_10154740183488766_1111568516_nPatricia Berghult går i Nyköping den 9 december sin femte proffsmatch. Hon möter en polska vid namn Monika Antonik.

– Uppladdningen har varit bra, var på träningsläger i fyra dagar i London och fick riktigt bra sparring med både killar och en tjej som jag känner sen innan. Nu sista veckan hjälper Klara Svensson mig med sista sparringarna.

– Motståndare är klar, en polska som heter Monika Antonik. Vet inte så mycket om henne. Men det viktiga är att fokusera på min egen boxning, säger Patricia till Mr Ringside. Ska bli riktigt kul att komma in i ringen igen.

Antonik har gått en proffsmatch.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.