90 000 åskådare väntas till Joshua vs Klytjko

Anthony Joshua var fullständigt överlägsen mot Eric Molina i den upphaussade matchen på Manchester Arena inför 21 000 åskådare sent lördag kväll.

Molina såg rädd ut redan efter Joshuas första vänster och när Molina väl vilat sig till åtta efter en tung rak höger var det egentligen bara fånigt att resa sig igen.

Joshua hade hur många vapen som helst för att skicka sin motståndare i golvet igen och efter nästa knäande tyckte ringdomaren helt riktigt att matchen var över i tredje ronden.

Joshuas 18:e knockoutseger på 18 matcher som tungviktsproffs. Oerhört imponerande men i nästa match kommer han verkligen få visa sin klass. Vladimir Klytjko på Wembley Stadium 29 april 2017. Förmodligen nästa års absolut största match gällande VM-titlarna för IBF och WBA.

Wembley tar in omkring 80 000 åskådare på arrangemang typ boxning men promotorn Eddie Hearn har bestämt sig för att söka dispens för att få ta in 90 000 på läktare och innerplan. Intresset för megafajten är enormt och jag fick redan i natt inbjudan via mejl till en första presskonferens på onsdag just på Wembley men får tyvärr tacka nej till den och möjligheterna till en-och-en-intervjuer med båda superstjärnorna. Vi lär dock få återkomma till matchen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.