Upptäck idrottens smörgåsbord

Det faktum att Peder Fredricson vann Jerringpriset fick en del att gå i taket. Det är närmast komiskt att höra folk som  säger: ”vi vet ju inte vem han är”.

Herregud. Okunskap är ta mig fan inget man ska stoltsera med.

Man blir ännu mer betänksam när sporredaktörer visar sin okunskap. Som ni vet har jag alltid varit en boxning och kampsportsvän. Jag har väl sett några hundra EM och VM-fighter i boxning. Men min nyfikenhet har fört in mig på många spännande sportstigar. Som sportjournalist på Skånska Dagbladet, Expressen och Kvällsposten har jag bevakat det mesta på allra  högsta nivå, Som boxning, kampsport, tennis, fotboll, skytte, konståkning, friidrott, Formel 1, rallycross. Ja, listan kan göras hur lång som helst.

Jag älskar all idrott.

Insynen i olika sporter  har gett mig många högtidsstunder.

Jag hyser stor respekt för alla idrottare.

Jag önskar att fler blir mindre trångsynta och upptäcker smörgåsbordet av idrotter.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.