Sven Fornling: ”Jag kommer vara redo för 10 ronders krig”

Den 18 mars i Malmö går Sven Fornling sin tuffaste match i karriären. Han möter då Arijan Sherifi.

– Jag är redo för 10 ronders hänsynslöst krig, säger Malmöpågen Sven Fornling.

Sven har matchfacit 11–1. Tysken (född i Kosovo) är obesegrad efter 13 proffsmatcher. Fornling lämnar den här färska rapporten till Mr Ringside:

”Träningen går helt enligt planerat, jag var i väldigt bra form redan när jag startade träningslägret (det var ju bara några veckor sen sist) och mycket av det jag lägger fokus på nu är boxningstaktik och rå fysik. 14:e februari åker jag på en veckas sparringläger med Tim Lihaug i Oslo och i början av mars åker jag ner till Hamburg för sista sparringen. Denna gången är det 10 ronder och mot min tuffaste motståndare hittills, jag kommer vara redo för 10 ronders hänsynslöst krig om det krävs. Annars tränar jag i Malmö som vanligt. Detta är mitt hem, min borg som jag älskar. Den 18:e mars kommer jag att gå genom väggar för att ge något extra för alla som kommer. Baltiskan kommer explodera”.

Mr Ringside kommer hårdbevaka alla svenska boxare som är med på matchkortet, den 18:e mars. Det vill säga Sven Fornling, Adrian Granat, Simon Henriksson och Patricia Berghult. Det kommer bli den häftigaste galan i Baltiska Hallen sedan Bosse Högbergs glansdagar  i mitten på 60-talet.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.