Lucy Wildheart hoppas få bli proffs hos Sauerland

Lucy Wildhert, 23,  är en spännande tjej som vi här på Mr Ringside har skrivit en hel del om. Nu siktar Lucy in sig på att bli proffs, då hos världsstallet Sauerland, där det sen tidigare finns två svenskor, Klara Svensson och Mikaela Laurén. Patricia Berghult är en annan svenska som gått matcher för Sauerland.

Lucy till Mr Ringside:

”Med Luis Lagerman och även Richard Seifert vid min sida satsar vi nu målinriktat för att debutera i den professionella ringen. Det känns fantastiskt.

I helgen som var hade Mikaela Lauren och jag sparringläger i samarbete med BK Rapid i Västerås. Två rutinerade engelskor med sina coacher deltog. Vi körde hårt och smart och utbytte många bra ronder i ringen.

Denna helgen har vi träningsläger i Göteborg. Veckan därpå åker jag till Danmark för att träna och sparra med Dina Thorslund. Därefter väntar tio dagar i London på läger.

Det är ingen hemlighet att jag vill signa upp med Team Sauerland där flera av Sveriges bästa proffsboxare också håller hus.

Allt bäst !”

Lucy från Ronneby bor i Stockholm. Hon har ett 30-tal amatörmatcher bakom sig. Hon har även sysslat med annan kampsport och varit med i Gladiatorerna.

Det ska bli spännande att följa hennes karriär.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.