Patricia Berghult: ”Grymt kul att få boxas på hemmaplan”

Patricia Berghult är mitt uppe i en brinnande träningsperiod inför fighten i Malmö den 18 mars, då Malmötjejen möter polskan Klaudia Szymzak (2–9) i en match över sex ronder. Patricia har fått en lysande start på sin proffskarriär med fem raka vinster. 

– Det ska bli grymt kul att få boxas hemma i Malmö, i Baltiska Hallen. Det kommer bli jättemånga som är där för att heja på mig och det ger mig extra energi. Alla jag träffar vill snacka boxning och om den kommande galan i Malmö, säger Patricia Berghult.

Sparring mot Klara Svensson står också på programmet den närmaste tiden för den Berghult.

Adrian ”Gäddan” Granat går huvudmatchen i Baltiska Hallen. Han möter Alexander Dimitrenko, som i går vann över Milos Domedan i Hamburg. Simon Henriksson och Sven Fornling är andra Malmöfighters på galan.

På bilden ovan ser vi Patricia i cykeltagen vid dagens träningspass.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.